Oxford University Press 16.02.2023

Oxford University Press

მოგესალმებით ყველას და გაგაცნობთ კიდევ ერთ საინტერესო და მნიშვნელოვან სიახლეს, რაც ეხება ამჯერად,  Oxford University Press გამომცემლობას, და გვთხოვეს გაგვეზიარებინა ქართველ მკვლევართათვის, ეს ძალინ კარგი შესაძლებლობაა  ქართულ სამეცნიერო რეალობაში ხელმისაწვდომი იყოს ისეთი მნიშვნელოვანი გზამკვლევების სრული სპექტრი როგორსაც ოქსფორდის გამომცემლობა გვთავაზობს.

შემოთავაზება წვდომაშია მხოლოდ შეზღუდული დროით : 2023 წლის მარტამდე.

ამდენად, იმედი გვაქვს თქვენი სრული მხარდაჭერისა, და გთხოვთ გაავრცელოთ ინფორმაცია შესაბამის სამეცნიერო დეპარტამენტებში რათა მკვლევარებმა შეძლონ წვდომა შემოთავაზებულ რესურსზე.

იხ. ლინკი:

და ბროშურა

OxfordUniversityPress_OA Brochure.pdf (oup.com)

რომელიც გავრცელებასაც გვთხოვს ოქსფორდის გამომცემლობა

მსგავსი სიახლეები

საბაკალავრო ნაშრომების დაცვა ეკონომიკის, ბიზნესისა და მართვის ფაკულტეტზე 06.08.2021

საბაკალავრო ნაშრომების დაცვა ეკონომიკის, ბიზნესისა და მართვის ფაკულტეტზე

2021 წლის 15-23 ივლისს, თბილისის ჰუმანიტარული სასწავლო უნივერსიტეტის ეკონომიკის, ბიზნესისა და მართვის ფაკულტეტზე, შედგა საბაკალავრო ნაშრომ...

ვრცლად