პროფ. ნონა გელიტაშვილის ბლოგი აშაფენბურგის ტექნიკური უნივერსიტეტის ინტერნეტ გამოცემაში გამოქვეყნდა 31.10.2023

აშაფენბურგის ტექნიკური უნივერსიტეტის ადმინისტრაციამ საკუთარ ინტერნეტ გამოცემაში გამოაქვეყნა ბლოგი, თჰუ-ს აფილირებული პროფესორის ნონა გელიტაშვილის ვიზიტის  შესახებ. ქალბატონი ნონა გვიამბობს სამუშაო შეხვედრებისა და ორივე კამპუსში სტუმრობის დროს მიღებული შთაბეჭდილებების შესახებ.

სტატიის  ბოლოს, აშაფენბურგის ადმინისტრაცია მთელი უნივერსიტეტისა და განსაკუთრებით კი, მილტენბერგის კამპუსში რეალიზებული პროგრამის პერსონალის სახელით, მადლობას უხდის პროფ. ნონა გელიტაშვილს ურთიერთთანამშრომლობის ფარგლებში განხორციელებული საინტერესო და ნაყოფიერი ვიზიტისათვის.

აქვე მონიშნულია თბილისის ჰუმანიტარული სასწავლო უნივერსიტეტი და მისი ვებ-გვერდი, რათა გერმანელმა სტუდენტებმა, გაცვლითი პროგრამის ფარგლებში, მიიღონ ინფორმაცია პარტნიორ უნივერსიტეტში სწავლის შესაძლებლობის შესახებ.

მსგავსი სიახლეები

სამართლის ფაკულტეტის სტუდენტთა საყურადღებოდ! 17.03.2021

სამართლის ფაკულტეტის სტუდენტთა საყურადღებოდ!

გრძელდება პროფესიული პრაქტიკის კურსი ქალაქ თბილისის მერიაში.

ვრცლად
აკადემიური თანამდებობების დასაკავებლად გამოცხადებული ღია კონკურსის შედეგები 31.05.2019

აკადემიური თანამდებობების დასაკავებლად გამოცხადებული ღია კონკურსის შედეგები

შპს "თბილისის ჰუმანიტარული სასწავლო უნივერსიტეტის" მიერ ვაკანტური აკადემიური თანამდებობის...